Георги Първанов на среща в Пловдив заради Катуница

share

В сградата на община Пловдив започна среща на президента Георги Първанов с представители на областните, общинските власти и на ОДМВР-Пловдив по повод напрежението в Катуница, предаде "Фокус".

Първанов бе посрещат от зам.-кмета Александър Долев, който в момента е изпълняващ длъжността кмет на общината. На срещата присъства директорът на Областна дирекция на МВР-Пловдив старши комисар Тодор Чонов, началникът на кабинета на президента генерал Никола Колев, секретарят по въпросите на националната сигурност в президентската институция Румен Марков, секретарят по връзки с гражданското общество Андрей Бунджулов.

В 10.30 часа се очаква президентът да присъства на оперативка в сградата на ОДМВР-Пловдив. Очаква се там да пристигне и премиерът Бойко Борисов, който по-късно днес трябва да открие Есенното издание на Международния панаир. Към момента не се предвижда посещение на държания глава в Катуница. Програмата от срещи на държавния глава се уточнява в движение.

Заради инцидентите от последните три денонощия президентът отмени предвиденото за днес посещение в Карнобат и пристигна в Пловдив.

Водещи новини

Още новини