Телефонът на Борисов звъни с музиката от “Столичани в повече”

Булфото
share

Телефоните на Бойко Борисов и на перфектния му театрален имитатор Любо Нейков звънят по един и същи начин - с музиката от “Столичани в повече”.

Съвпадението е съвсем случайно. Нито единият, нито другият знаят, че са избрали една и съща мелодия за мобифоните си, пише "24 часа".

За Нейков всъщност е логично, тъй като той освен главен герой е и продуцент на сериала заедно с Евтим Милошев и компанията им “Дрийм тийм”.

“Телефоните на целия екип на филма звънят с тази музика. Моят също, макар че повечето време е на тих режим и само вибрира. Изключително ми е приятно как сериалът е известен по всички параграфи”, каза Милошев, след като научи как звъни премиерският телефон.

Преди време джиесемът на Борисов звънеше с песен на руската група “Любе”.

“Не знам откъде си е свалил мелодията на сериала, не сме му я давали ние”, каза Милошев.

Музикалната тема на “Столичани в повече” е написана от английския композитор Том Линден, но не специално за сериала. Правата за нея и за друга филмова музика са купени в пакет от Би Ти Ви. Когато започват снимките на сериала, режисьорът Виктор Божинов прослушва всичко, което има в телевизията. Харесва няколко и ги предлага на Милошев. Продуцентът чува мотива, който всички познаваме от сериала, и казва: “Не искам да слушам повече, тази ще е. Цял живот ще съм ти благодарен, че си я намерил.”

Водещи новини

Още новини