Мика Стоичкова се моли на арх. Михаил за Иво Аръков

share

Мика Стоичкова се обърна за помощ и закрила към архангел Михаил в профила си във фейсбук. Предполага се, че дъщерята на Христо Стоичков се моли за помощ за пребития си завчера бивш приятел Иво Аръков, макар че не споменава името му.

Той бе нападнат с метални пръти от двама мъже в столичния кв. “Манастирски ливади” минути след полунощ в петък.

Иво бе закаран в неврохирургията на ВМА с рана на главата. Спасил го е приятелят му Милко Малкия, с когото е вървял на път към дома си, пише "24 часа".

“Ангел мой! Архангел Михаил, моля те, ела и ни помогни, за да има мир в България. Да няма лоши хора, завист, злоба, несправедливост! Пази го и него! Моля те!!!! Благодаря ти, архангел Михаил, амин!”, написа Мика в профила си в социалната мрежа.

Миналия месец Иво Аръков и Михаела, голямата дъщеря на Христо Стоичков, обявиха, че се разделят и че вече не живеят заедно. Тогава двамата разгласиха новината от личните си профили във фейсбук.

Ревност в любовен триъгълник е една от версиите за побоя над актьора според разследващите. В публичното пространство се появиха предположения, че нападението може да е свързано с дългове.

Със сигурност побоят е сплашване, тъй като нападателите дори не опитали да оберат актьора.

Водещи новини

Още новини