Оказвали натиск на служителите в КАТ

share

Оказват натиск на служителите в КАТ. Това заяви в предаването „Дикoff“ по Нова телевизия бившият шеф на столичния КАТ Богдан Милчев.

Искам оставката на министър Цветлин Йовчев, допълни още той по повод скандалния фиш за 100 лева, наложен на вътрешния министър, след като той е сниман от камери да кара с превишена скорост.

„Защо и кое наложи, г-н Йовчев, този ваш фиш да обиколи цялото МВР, без да мине през мен, а след няколко месеца да ме изпратите в резерва?“, недоумява Милчев.

По-важният проблем, по неговите думи, е не, че министърът на вътрешните работи е заловен да управлява автомобила си с превишена скорост, а че фишът го плаща служител на КАТ и че този фиш минава през цялото министерство и е платен в банка до КАТ.

„Върху мен се извършиха 28 проверки от лятото, откакто дойде този министър“, оплака се Милчев. Ако бях извършил някое от престъпленията, за които бях обвинен, аз щях да бъда уволнен дисциплинарно, уточни той.

„Напуснах по собствено желание“, отговори на появилите се противоречиви информации в медийното пространство Богдан Милчев.

Той отбеляза, че не е човек на никого и няма да се занимава с политика, а ще прави гражданска академия.

Водещи новини

Още новини