Брат и сестра се намериха след 25 г. раздяла

share

Брат и сестра се срещнаха във Варна, след като не са се виждали 25 години. Маргарита Недялкова и Ангел Омаров израснали в различни домове, след като майка им починала, пише в. "Всеки ден".

Тогава Ангел е само на 40 дни, а Маргарита на 10 години. Момчето остава със Велико Търново при баба си и дядо си, а Маргарита и останалите 4 деца са пръснати по домовете.

Братът и сестрата растат, без а се познават. Маргарита се устройва във Варна. Живее с малкия си син в квартира и работи в социалната трапезария "Вяра, Надежда, Любов".

Един ден случайно открива брат си в социалната мрежа. Сестра му го намира в критичен за него момент. Ангел е без дом и без работа. За да дойде до Варна, се налага Маргарита да му прати пари, които събира с помощта на колегите си от социалната трапезария.

Двамата са благодарни, че добри хора са им помогнали да започнат живота си отначало. Само за седмица намират нова квартира, а Ангел - работа на автомивка. Той мечтае да започне шофьорски курсове.

Брат и сестра са сигурни, че заедно ще се справят по-добре с предизвикателствата в живота. Така тъжната история има щастлив край за брат и сестра, намерили подкрепа един в друг и в добри хора.

Водещи новини

Още новини