Отец Иван пред инфаркт

share

Отец Иван от Нови хан е вдигнал високо кръвно след излъчването на предаването "Съдебен спор" в събота, в което бе обвинен от хитър ром, че е малтретирал сексуално жените в приюта. Духовникът, който се грижи безвъзмездно за стотици бедни и безпризорни, е бил с налягане 183/117  в събота, след като е напуснал студиото на Нова телевизия, разказа самият той, пише "Всеки ден". Наложило се да мине и през болница.

Отец Иван трудно преживял тежко клеветите на циганина Илия Първанов. Изказванията на рома го докарали почти до инфаркт. Освен в прелюбодейство, мургавият апаш набеди още духовника, че има наказателен отряд, който раздава справедливост с шамари и ритници.

Какъв секс? Долна лъжа, която има за цел да омаскари обителта пред предстоящите светли празници. Как не ги е срам?, ожали се свещеникът. "От 15 години не съм бил интимен с жена, не съм помирисвал, не съм правил секс, откакто се разделих със съпругата си. Аз съм на 68 години все пак, за какъв секс можем да говорим. От 2005-а пък съм дал официален монашески обет за безбрачие. Това е грехота!", отсече отецът.

"Този Илия е голям мошеник. Изгоних го, защото открадна лаптоп, синтезатор и джипиес от колата ми. Чудя се на акъла на телевизията, че му вярва", ядосва се свещеникът. По думите му полицията издирва отдавна клеветника и след изявата му на тв екрана ромът бил задържан.

Водещи новини

Още новини