Ранобудните студенти също пият и пушат в СУ (снимка)

БЛИЦ
share

Ранобудните студенти, които потърсиха сметка от професорите Драгомир Драганов и Костадин Рабаджиев за употреба на алкохол в ректората на Софийския университет, са уличени в същите прегрешения. Доказателствата били изпратени на редакционната поща на „Блиц” от представящ се за бивш техен съмишленик, останал разочарован от поведената първо от тях компроматна война, информира "Монитор".


"Участвам в окупацията от началото и съм много засегнат, че се пусна клипче с професор Драганов и професор Рабаджиев, на което става ясно, че пият алкохол в Университета. Стана ми болно, защото преподавателите празнуваха професорска титла, а голяма част от студентите, които сега наричаме себе си "ранобудни", също са пили и правили изцепки в университета", обяснява подателят на сигнала.

Постъпилата в „Блиц” информация сочи, че  снимката е от купон. На нея ясно се вижда как на втория етаж в южното крило на ректората, където се помещава Историческият факултет, група студенти купонясва с бири и цигари в ръка. В сърцето на партито е все още неосъзналият се като ранобуден Константин Голев (със светлата тениска). Той е съавтор на видеокомпромата срещу Драгомир Драганов и Костадин Рабаджиев, които също имаха повод за празнуване - рожден ден и професорска титла.
 

Водещи новини

Още новини