Мафиот изкупи тираж на вестник заради разкрития за далавери с европари

share

Досущ в стила на фирма „Четвърта власт”, някой е изкупил по голямата част от тиража на югозападният таблоид "Топ Преса", информираха и от редакцията. Репортер на медията, позвънил и в офисите на разпространителните фирми от където информацията се потвърдила, пише "skandalno.net".

"Вестникът излиза със скандален репортаж, как се прикрива мафията в югозападна България и как местни политици и бизнесмени точат евро пари за да си купуват яхти и луксозни коли. Нищо чудно е някой да се е уплашил от разкритията и да е вложил пари, като е изкупил тиража.” Коментират журналисти от регионалната медия.

За нещастие на мафията издателите на медията реагирали бързо и още утре сутринта ще има двоен тираж на вестника, по всички павилиони и места където се продават вестници.

"Това според нас е поредното доказателство че у нас има люта война срещу свободата на словото от страна на олигарси и представители на едрият бизнес. Уви обаче намеренията да потъпчат свободата на словото ще се окажат напразни. Ние вярваме в това", коментират от издателството.

Водещи новини

Още новини