Родните баби луднаха по пъшкащи вибратори

share

Родните баби станаха като германските и започнаха да посещават сексшоповете. Хит сред тях са вибраторите, издаващи сексапилни мъжки стенания, пише в. "Телеграф".

"Хора от всякаква възраст идват при нас, най-възрастният ни клиент е на 78 години", обясни продавачка в еротичен магазин, цитирана от изданието. По думите на жената, много 60-годишни столичанки вадели по стотачка, за да си купят вибратор, който пъшка с мъжки глас. Една от тях дори го активирала на улицата без да иска, докато машинката й била в чантата, което предизвикало смях в околните.

Мода сред хетеросексуалните мъже пък са стимулаторите за простатата, които се наричат "мъжки вибратори". Те струват между 100 и 200 лв. и се поставят анално. Често съпругите купували за мъжете такива джаджи.

Сексмагазините изобилстват от различни видове таблетки, стимулиращи еротичните подвизи и на двата пола. Междувременно в национален ефир кандидатките за титлата "Мис България 2013" разкриха, че неведнъж са си купували специални хапчета, които им помагали да правят по-качествена орална любов. Според хубавиците въпросните хапове отпускали определени мускули и предизвиквали т.нар. ефект "дълбоко гърло", познат от порнофилмите.

Водещи новини

Още новини