Арестуваха русенското Петно за провокация. Посрещнаха го с "Ку*ва на Бареков" (видео)

share

Русенското провокаторче Бисер Миланов - Петното популярен в социалните мрежи като момче за поръчки на бивш журналист и настоящ медиен бос отново се появи пред парламента. Както винаги той беше придружен от вярната си дружка Йордан Бонев заедно с още пет-шест млади момчета, които трябваше да го пазят от народното недоволство.

Около 50 полицаи го отделиха от множеството. Едно от придружаващите момчета-провокатори се свлече театрално на земята. Полицаите го вдигнаха от паважа, момчето сърцераздерателно обясни, че ще изтърпи в името на народа болката от шамарите, а Петното реши да обяви че хилядите протестиращи на площада са "платени проститутки". Стенанията и виковете "полицейско насилие" беше посрещнато с викове от протестиращите с "Ку*ва на Бареков" и "Довиждане". Полицаите ги натовариха в един бус и ги откараха за справка.

Петното се появява на протестите с едно и също облекло и винаги е разпознаван от множеството. Той стана известен с дружеския разговор с Николай Бареков в Русе, когато беше засечен от папараци да уговаря поведението си по времето на предаванията "Без цензура". Петното никога не се появява сам на протестите. Освен на площада, където провокира демонстрантите, той е чест гост и на срещите на Пламен Орешарски с протестиращите от февруарските демонстрации.

Водещи новини

Още новини