Четвърти протест в подкрепа на кабинета "Орешарски"

Булфото
share

Нашите протести ще продължат, докато продължават протестите пред Министерски съвет, каза един от участниците в акцията пред пилоните на НДК пред БТВ.

Според него, правителството вече е започнало да прави стъпки във вярната посока, като е съдействало за повишаване на доходите на големи групи от обществото.Трябва да видим какво ще се случи в следващите дни, парламентът и кабинетът показаха воля да направят необходимото и възможното при състоянието на бюджета, твърдят и други хора, събрали се пред НДК.

Поддръжниците на кабинета "Орешарски" настояват като всички предишни управници и той да получи своя шанс. Хората не са съгласни протестиращите срещу правителството да представляват целия български народ и да диктуват кой да управлява държавата.

Организацията на този проправителствен протест е през социалните мрежи, категорични бяха хората. Няма друга организация, а всички ние сме обединени от идеята да се подобри положението на социално слабите и трудно преживяващите българи, категорични са протестиращите.

Водещи новини

Още новини