Отвратително! Три жени се сбиха в църквата, разплакаха проходилата жена

share

Изключително грозна сцена се разигра пред камерите на БТВ насред църквата "Света Троица" в Стамболийски. Там 30-годишната Ваня Великова за първи път проходи на неделната служба. Три жени стигнаха до бой в спор дали прохождането на жената не е инсценирано.

Чудото беше документирано от местните медии, което обаче даде повод за спекулации, че всичко е постановка. Свещеникът обясни присъствието на фоторепортерите с очакваната визита на бившия президент Желю Желев. Той обаче не се появил, а репортерите станали свидетели на първите крачки на прикованата в инвалидна количка Ваня.

Докато тя обясняваше, че е почувствала топли вълни и така е проходила се появи нейна съседка Янка. Тя призова свещеникът и майката на 30-годишната жена инвалид да се закълнат в библията, че не лъжат. Последва грозен скандал, в който се намесиха и други жени. Аз помагах на Ваня да прави първите си крачки у тях, каза съседката. В разговора се включи и лекарката на жената, която каза, че няма данни някога Ваня да е ходила. Това обаче не беше достатъчно за Янка и тя продължи на висок тон да обвинява в лъжа семейството и свещеника. Това извади от нерви две други жени и те грубо започнаха да я блъскат, за да я изгонят от храма. Янка се разкрещя "помощ", "бият ме" и се разплака. След това намери убежище зад гърба на майката на 30-годишната Ваня.

Грозната сцена беше наблюдавана от жената инвалид, която буквално се разтрепери от вида на блъскащите се жени. Не отричам, че леля Янка ми помагаше, но нея я нямаше на службата, каза през сълзи Ваня. Обещавам, че с божията благословия ще продължа да се боря, за да мога да проходя, заяви жената инвалид.

Водещи новини

Още новини