Баща раздаде правосъдие - свали панталоните на момче, унижило сина му

share

Родители твърдят, че над 6-годишния им син е оказан физически и психически тормоз, а агресия към него проявил бащата на момченце от същата детска градина. И всичко било станало пред очите на учителите, които изобщо не реагирали, предаде БТВ.

Историята в детска градина „Здравец” започва от едно момче, което смъква панталоните на друго момче. Заради случката детето е разстроено и когато баща му идва да го прибере у дома, му разказва всичко. Таткото се вбесява и връхлита върху виновника.

„Абсолютно недопустимо е такова държание към малко дете - това, че е на 6 години, съвсем не означава, че няма достойнство и не осъзнава какво се случва”, казва майката на нападнатото от таткото момче.

Родителите на унизеното дете избират да са анонимни с мотива, че и те се притесняват от агресивния татко. Възмутени са, че учителката не е защитила сина им и не им е казала за инцидента.

Директорката на градината Василка Каракашева заяви, че ще накаже виновната госпожа със забележка, защото това й е първо провинение. Учителката вече е дала и обяснения.

„Бащата си призна грешката, каза че ще си понесе последствията. Емоционално е подходил, но каза „аз не желая детето ми да бъде обиждано”, обясни директорката. За случая са сигнализирани Агенцията за закрила на детето, столичният инспекторат и полицията.
 

Водещи новини

Още новини