Лиляна Павлова: Работили сме така, че да не се срамуваме

share

Извършената работа по лот 4 на автоматистрала "Тракия" е средно около 75%, при мобилизация на строителите до края на май или началото на юни тя може да бъде завършена, съобщи министърът в оставка Лиляна Павлова край пътния възел до село Зимница.

Работи се за доизграждането на трасе от 33 км. Върху него са построени 35 пътни съоръжения, от които две са недовършени, но и те са почти готови. Напълно са завършени други 16 км от началото на магистралата, допълни Павлова и посочи ударната работа на строителите при полагането на асфалт в този участък на пътя, предаде БТА.

По отношение на финансовите взаимоотношения между главния изпълнител сдружение "Тракия IV" и фирмите-подизпълнители Павлова каза, че след приключването на преговорите с финансиращите институции, сдружението е получило необходимите оборотни средства, с които е започнало разплащането с наетите фирми.

Свършеното от нас е видимо и може с гордост да го показваме, работили сме така, че да не се срамуваме. Агенция "Пътна инфраструктура" ще продължи да следи качеството на изпълнението, заяви Павлова.

Водещи новини

Още новини