Повече от 10 заплахи за живота на Бойко Борисов

share

Сериозните заплахи за живота на Бойко Борисов са повече от 10 - в периода от 2001 г., когато става главен секретар на МВР, до днес, обяви БНТ. По решение на службите Борисов беше сериозно охраняван дори в годините от есента на 2005 до лятото на 2009 г., когато беше столичен кмет.

Първият сигнал от чужда служба за готвен атентат срещу него е свързан с дейността на Борисов като професионален шеф на вътрешното министерство.

Всички сигнали за готвено покушение срещу Бойко Борисов са секретна информация и едва ли някога ще излезе наяве всичко написано в тях. Това означава най-малкото, че каквото и да се каже публично, то ще е близо до истината, но в никакъв случай няма да е цялата истина. Три от сигналите за готвен атентат срещу Борисов са от сръбските служби.

Два са сигналите, че родни престъпни босове уговаряли куршуми за Борисов. Знае се за сигнал и от юли 2009 за готвен бомбен атентат срещу Борисов и Цветанов. Вчера Борисов сам съобщи за сигнал от партьорска служба. Предполага се, че е от пролетта на 2009 година.

Водещи новини

Още новини