Ванга: Добър политик ке ни изведе. Не бойте се!

share

Баба Ванга е предвидила сегашните събития в страната. Предсказанието е направено през 1994 година. "Сега ще дойде време на вълците, после на кучетата, а след това на змиите!" - казва тогава Ванга. Думите са част от публикуваните нови  спомени на племенницата й Красимира Стоянова, пише "България днес".

Още тогава тя е уточнил, че: "Каквото искате да знаете - времето ще ви го каже - не аз!".

Тя никога не е говорила за събитията в дати. Обаче наистина е казвала, че велик човек ще спаси България, който ще дойде отвън. Племенницата на Ванга също свидетелства за подобни пророчества. "Добър политик ке ни изведе. Не бойте се! България и този път ке издържи. Колко време е издържала, та сега ли? Война няма да има. Ке се намери добър политик, той ке изведе България", казва Ванга пред нейния пазач Петър Костадинов.

Пред проф. Димитър Филипов казва: " Ще дойде мъж със здрава ръка. Той сега само работи и мълчи. Но ще каже: Стига сме играли на демокрация, време е да има ред". професорът уточнява, че Ванга е виждала този мъж като 60 - годишен, българин и ще дойде от чужбина.

"Можем само да правим догадки за кой период е говорила Ванга. Но последните събития говорят за предстоящите сериозни промени", казва Красимира Стоянова.

Водещи новини

Още новини