ГЕРБ превежда 80 000 евро за осъдения в Гърция пилот (видео)

share

Бойко Борисов лично се ангажира с подпомагане на Янко Стоименов, както с всякакви правни възможни средства, така и по негово предложение се взе решение от субсидията на ПП ГЕРБ да бъдат преведени незабавно сумата от 80 000 евро, които да подпомогнат и да дадат възможност на Янко Стоименов да плати санкцията, която му е наложена. Това каза на пресконференция административният секретар на ПП ГЕРБ Цветомир Паунов.

След като бъдат направени необходимите инициативи, сумата ще бъде ако не цялостно, то поне частично възстановена на ПП ГЕРБ.
„ПГ на ГЕРБ също активно се включи в тази инициатива, те също са превели сума в сметките, които са открити за подпомагане на дейността на Стоименов. Очакваме и други организации и институции да могат да подпомогнат Стоименов”, заяви Паунов. По думите му Янко Стоименов е изразил своето притеснение, че въпреки усилията на Съюза на транспортните синдикати в България, които са поели инициатива за набиране на сумата, сроковете за плащане на санкцията са много малки – до четвъртък, 14 февруари.

Водещи новини

Още новини