Рокадите в кабинета "Борисов" са хубава гледка за хората

share

23 години говорим само за едно и също - за корупция по високите етажи и никой не иска нищо да направим", каза в ефира на Нова телевизия социологът Мира Радева.

От своя страна Кольо Колев заяви, че корупцията е постоянна величина, но ремонтът на кабинета става тук и сега. "Защо тук и сега, защото на кабинетът му се събра доста", добави той. По думите му, рокадите в кабинета са една страхотна гледка за широката публика. Социологът поясни, че това е нормална практика. "Избира се най - слабата фигура, която може да изгори като бушон", каза Колев. Той попита защо не си тръгва Мирослав Найденов, който е създал изключително много абсурди. Пример за един такъв е Законът за горите. Социологът все пак смята, че ще има "още вълци, които ще бъдат хвърлени в огъня".

Радева каза, че изобщо не може да каже дали ще има още оставки. Тя припомни, че премиерът Бойко Борисов дойде на власт със заявката, че всеки един ще напуска поста си, ако греши. "Властта е сладко нещо и всеки се мъчи да се отърка в нея", каза още Мира Радева. Все пак тя призова хората да се събудят и определи като важен знак за народа оставката на Сергей Игнатов, която е факт след протестите на учените.

Водещи новини

Още новини