Някои райони на София отново без вода

Интернет
share

Във връзка с монтаж на спирателни кранове по ул. „Траянова врата”, ж.к. „Стрелбище”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района между: Ул. „Нишава”, бул. „България”, бул. „Петко Ю. Тодоров” и ул. „Златишки проход”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: ул. „Мила родина” ъгъла с ул. „Дедеагач”.

Във връзка с изпълнение на програмата за управление на налягането в гр. „Банкя” и кв. „Вердикал”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: Вилна зона „Бели брег”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на ул. „Райна Княгиня” и ул. „Перуника”; ул. „Стефан Стамболов” и ул. „Иванянско шосе”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Панорама” в кв. „Симеоново”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в района на: Кв. „Симеоново” , Вилна зона „Малинова долина” над ул. „Околовръстен път”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Симеоновска” ъгъла с ул. „Симеоновско шосе”.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

Водещи новини

Още новини