Съпругата на бащата-тъмничар: Уволниха го дисциплинарно и ме биеше

share

Съпругът ми Димитър беше уволнен дисциплинарно от ВМИ в Плевен. Причината е била лоши отношения с неговия началник, разказа Елена Дюлгерова пред БТВ и призна, че й е посягал.

Той биеше и мен и децата ми, разказа майката на държаните в плен три деца в село Дренов. След уволнението мъжът се депресирал и всичко тръгнало надолу. Той вярва, че всеки извън семейството е лош и му мисли злото, каза Елена. Стремила съм се това семейство да бъде заедно, но всичко става по-зле и по-зле, добави майката. Тя работи от 13 години, но се връщала на всеки три месеца, за да прекарва време с децата. Досега не реагирах, защото изпитвах страх, каза майката

Нямах доверие в институциите, че ще ми помогнат, но след като имам вече работна виза мисля, че ще успея. Всички пари, които съм изкарвала съм ги изпращала в България, разказа майката, която не крие мъката си, че децата й са с промити умове от баща си. Те са настроени срещу мен, защото ме мислят за предател. Социалните служби ми препоръчаха първоначално с децата да работят само психолози, които да се опитат да ги социализират. И да искам сега не мога да ги взема, защото нямам право, каза Елена Дюлгерова.

Водещи новини

Още новини