Марио: Чувствам се добре в дома

share

Още не съм решил дали да отида в "Литекс" по покана на Христо Стоичков. Колебая се, защото и в "Левски" искат да ме вземат. Ще си помисля по въпроса. Това заяви в ефира на БТВ Марио, героят от Белоградчик.

Малкият спасител от дома в Белоградчик се превърна в герой, след като с риск за живота си извади от 10-метров процеп в скалите второкласникът Мишо. След като обществото е узнало за случката, отношението на останалите деца в дома не е е променило към него. По думите на Марио, приятелката му също не го ревнува от цялото внимание към него.

Понякога си мисля за случката, коментира малкият герой. Той обясни, че родителите му се радват на постъпката му. Те дойдоха да ме видят, след като научиха за станалото, каза той.

Чувствам се добре в дома. Всичко ни е осигурено тук. Понякога обаче не стига топло, каза малкият спасител. Той
сподели, че майка му не му липсва, тъй като често я посещава в Белоградчик. Баща ми повече ми липсва, тъй като той живее по-далеч, уточни Марио.

Детето сподели, че за Коледа е получил много хубави подаръци, но все още не си е намислил какво да си пожелае за Новата година. Прави ме щастлив това, че се запознавам с много хора и че те идват да ме виждат, каза героят от Белоградчик.

Водещи новини

Още новини