Общински съветници и районни кметове ритат футбол благотворително

share

Общинските съветници от ГЕРБ Иван Портних, който е и областен координатор на партията, Иван Луков, Николай Георгиев и Николай Стоянов, както и кметовете на районите „Младост” и „Одесос” - Христо Христов и Георги Недев сформираха отбор, с който ще участват в благотворителния футболен турнир за новостроящия се храм „Св. Прокопий Варненски”.

Спортната надпревара ще бъде открита на 16 декември в 9.00 ч. в зала „Черно море” с мач на представителите на местната власт. Турнирът е част от дарителската кампания „Варненската Коледа”. Той се реализира с благословението на Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Кирил и е под патронажа на кмета на Варна Кирил Йорданов, областния управител Коста Базитов, председателя на Общинския съвет Николай Апостолов и председателя на комисията „Финанси и бюджет” в ОбС - Варна Иван Портних.

Целта на инициативата е да се съберат средства за подпомагане изграждането на храма „Св. Прокопий Варненски”. Всички желаещи могат да се включат в спортното мероприятие и да подкрепят благотворителната кампания.

Водещи новини

Още новини