Кирил Гумнеров: Трябва да има химическа кастрация за педофилите

share

Задължително трябва да има химическа кастрация за педофилите, защото това е болестно състояние.

Това обяви в студиото на сутрешния блок на TV7 Кирил Гумнеров, независим депутат и съосновател на коалицията "Не на ЕС". Вчера от коалицията внесоха законопроект за връщане на смъртната присъда. Очевидно е, че държавата има проблем с престъпността и тя не може да се справи. От ЕС ни налагат някакви правила, които е видно, че не действат, допълни той. Случаите са много. Рецидивисти обикалят по улиците и грабят, изнасилват и убиват. Ние сме абдикирали напълно пред ЕС.

Ние предлагаме смъртното наказание при следните случаи-за предумишлено убийство на бременна жена, на деца ненавършили 14 г., за серийните убийства. Гумнеров поясни, че предлагат смъртно наказание да се налага и за убийства по педофилски подбуди. Същото наказание да се налага и за убийство, извършено от член на организирана престъпна група, занимаваща се с производство и разпространение на наркотици, допълни още той. Педофилията е болест. Химическа кастрация има в САЩ, Швеция, Русия, защити тезата си депутата.

Другият гост, адвокат Марин Марковски разкри, че в България трябва да се съобразяваме с нашите реалности. Той защити тезата, че смъртна присъда не трябва да има. Помислите само, при една евентуална съдебна грешка, убитият няма как да бъде върнат. За всяко престъпление трябва да има наказание. Нещата отиват към отмяна и на доживотната присъда без право на замяна. Педофилите носят половата извратеност, като част от характера си. Аз съм защитавал педофили и е отвратително, но и тези хора имат право на защита. Педофилите трябва да имат право на избор-дали да влязат в затвор или да се подложат на кастрация, завърши Марковски.

Водещи новини

Още новини