МОН вади 2 милиона за рекламни запалки и гривнички

Булфото/Архив
share

2 милиона лева ще бъдат дадени за изработването на рекламни материали за популяризиране дейността на Министерството на образованието и науката (МОН). Освен плакати и други хартиени материали, ще бъдат направени и пластмасови запалки и светлоотразителни гривни. Това става ясно от обявената на 15 август обществена поръчка „Изработка и доставка на рекламно-информационни материали и сувенири, свързани с осигуряване на информираност, публичност и визуализация при изпълнението на функциите на Министерството на образованието и науката, както и по проекти и програми с бенефициент Министерството на образованието и науката“.

Ключодържатели, антистрестопки и чадъри пък са част от останалите рекламни материали, за които ще плати МОН. Предмет на поръчката са още ролетка с бадж и копче, визитник класьор, безжична оптична мишка, дъждобран, химикалки, флашки и др.

В документите към поръчката е отбелязано, че сумата от 2 милиона лева е ориентировъчна, а срокът за изпълнението на поръчката е четири години, показа проверка на Novini.bg. До участие ще бъдат допуснати всички фирми с оборот над 750 000 лв. През последните три години.

Водещи новини

Още новини