Тежка верижна катастрофа на АМ "Тракия" край Пазарджик, има пострадали

Булфото (архив)
share

Верижна катастрофа е станала в района на 62-ри километър на автомагистрала "Тракия" в платното за Бургас, съобщи за БТА говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов.

Първоначално бе съобщено, че произшествието е между микробус и три леки автомобила, но по-късно бе уточнено, че в инцидента е участвал и товарен автомобил, посочи говорителят на полицията.

Пострадали са трима души, които са се оплакали от болки и наранявания, но след преглед в болница не са констатирани средни и по-тежки телесни повреди, каза още Стоянов.

Участъкът не е затворен за движение, но то се осъществява само в едната лента и се регулира от екипи на "Пътна полиция" и жандармерията. 

Верижна катастрофа на бул. Тодор Александров и ул. Опълченска в София

За облекчаване на трафика движението в посока Бургас временно се отклонява от пътен възел "Мухово" по пътя Мирово - Костенец - Пазарджик поради образувалата се голяма колона от автомобили.

Очаква се техника, която да премести товарния автомобил от платното, след което платното за движение ще бъде почистено и трафикът ще бъде възстановен, обясни Мирослав Стоянов.

Водещи новини

Още новини