Жестока катастрофа в центъра на Пловдив, шофьорът е загинал на място

Pixabay
share

Жестока катастрофа със загинал на централен булевард в Пловдив.

Водач на автомобил от марката „Хонда” се е забил в стълб на бул. „Княгиня Мария-Луиза” в северното платно, като колата е усукана около него. Шофьорът на автомобила е починал на място. Към този момент не е установена неговата самоличност, пише trafficnews.bg.

Двама пешеходци загинаха, затиснати между два камиона в Бургас

Най-вероятната причина за катасторфата е несъобразена скорост. На място има медицински екипи, както и на полицията и пожарна, които да извадят тялото на мъжа от колата.

Към този момент не е ясно дали е пътувал сам в автомобила. Полицията регулира движението.

Най-вероятната причина за фаталната катастрофа е жена с колело, която е изскочила на пътното платно.

Очевидци разказват, че автомобилът се е движил с висока скорост от Цариградско шосе в посока бул. "Княгиня Мария-Луиза“, когато на пътното платно изскача жена с велосипед, пресичаща неправомерно.Опитвайки се да я избегне, автомобилът на 34-годишният водач поднася и колата се врязва в стълб. Шофьорът умира на място. 

По неофициална информация светофарът за пешеходци е светел червено, когато жената е тръгнала да пресича. Водачът я е видял и се е опитал да я избегне, но заради високата скорост колата е поднесла и се е врязла в стълба. Не е ясно дали след инцидента, жената е останала на място или си е тръгнала.

Водещи новини

Още новини