Футболен съдия с решаваща намеса при катастрофа на магистрала "Тракия"

Булфото
share

Българският футболен съдия Ивайло Стоянов се притече на помощ на сериозно пострадали хора при автомобилна катастрофа. Стоянов се оказа първи на инцидента, който се е случил на 240-ия километър на автомагистрала "Тракия", съобщиха очевидци за БТА.

Опитният рефер видял, че автомобил се е забил в мантинелата и веднага отбил в аварийното платно. Оказало се, че "Тойота Корола" се е забила отзад в черно БМВ, 5-а серия с пазарджишка регистрация, управлявано от младо семейство лекари.

От удара БМВ-то се завърта пет пъти, удря се в мантинелата и предната ос се къса. Ивайло Стоянов първо се спуска към пътуващата се от дясно жена, вади я от мястото ѝ, като тя е в общо добро състояние, но с видимо счупване на ръката. Шофьорът успял да излезе сам. Възрастният водач на ударилия БМВ-то автомобил не е имал видими травми, но е бил в състояние на стрес.

Мъж и жена загинаха при катастрофа в Ловешко

Съдията от Петрич веднага се обадил на спешния телефон 112, за да извика автомобил на Спешна помощ, както и полицейски патрул.

Веднага след Стоянов на мястото на инцидента е спрял да помогне и лекотоварен камион, който е превозвал земеделска продукция в района на Нова Загора.

Водещи новини

Още новини