Пиян младеж към полицаи в Пловдив: Братовчед ми е депутат, с вас е свършено!

Bulphoto (архив)
share

Пиян младеж попадна в ареста заради неприличното си поведение.

Грозните сцени се разиграли след 21 часа в четвъртък, на ул. “Капитан Райчо" в Пловдив. На пейка там седяли мъж и съпругата му. Седящи на съседна пейка мъже употребявали алкохол и се държали неприлично. След подаден сигнал на място пристигнал полицейски патрул. При вида на патрулка пияните мъже започнали да обиждат полицейските служители, както и да ги заплашват, че утре ще бъдат уволнени.

Било е задържано едно лице, което заявило, че братовчед му е депутат и с тях свършено, е записано в акта за констатирана хулиганска проява. 

Пиян хвърля бутилки и заплашва свои близки в "Столипиново"

Пред съда обяснил, че не се признава за виновен. Заявил, че е срещнал приятели, с които пил бира, както и че пристигнали полицаи и бил откаран с белезници в Четвърто районно. Отрича да се е държал арогантно, както и да е обиждал някого, пише "Марица".

В крайна сметка съдът преценил, че липсват по делото безспорни доказателства за извършената проява. Освен това, при съставянето на акта не са били посочени имената на полицейските служители, които били на мястото, както и в пълнота имената на свидетелите - мъж и съпругата му. 

Така младежът е признат за невинен. 

 

Водещи новини

Още новини