Задържаха трима, обрали турски граждани на АМ "Тракия"

Novini.bg/Canva
share

След предприети бързи и адекватни действия служители от РУ-Септември и колегите им от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик била установена самоличността на трима, извършили кражби от турски граждани, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В неделя вечерта, в полицейските управления на Септември и Пазарджик била получена информация за извършени две кражби от паркирани пред заведения на бързо хранене в района на АМ „Тракия“ леки автомобили. Превозните средства  са собственост на двама турски граждани, които спрели за почивка заедно със семействата си. От едната кола липсвали златни накити, маркови очила, мобилен телефон и лични документи, а от другата -  кожена чанта със сумата от малко над 8600 евро, златни накити и два маркови часовника.   

Маскирани непълнолетни обраха с детски пистолет денонощен магазин

В резултат на предприетото незабавно разследване криминалистите скоро стигнали до извършителите - трима столичани - двама на по 27 и един на 63 години. Мъжете са стари познайници на органите на реда. По случаите са образувани досъдебни производства, работата по които продължава.

Водещи новини

Още новини