Още издирват охранителя, счупил челюстта на момчето на плаж "Градина"

Bulphoto/ архив
share

19-годишно момче и негов приятел са били нападнати от охранител по време на парти на плаж "Градина".

Според пострадалите, те не са провокирали нападателя, за да се стигне до физическа агресия, която е довела до операция и счупена челюст.

Пребиха с метален бокс и счупиха челюстта на студент в бар на морето

Инцидентът е станал край заведение на плаж "Градина", още на входа, в нощта срещу Джулай морнинг, когато 19-годишното момче, заедно със свои приятели идват тук, за да посрещнат първоюлското слънце. След първоначално спречкване с охраната от страна на приятеля на 19-годишното момче опитва да му помогне, когато и той е нападнат от охранител, по неговите думи с удари в лицето, с метален бокс, също по неговите думи, в следствие на това, момчето е със счупена челюст на три места и е в тежко състояние, не може да се храни нормално.

От заведението са изненадани от действията на охранителите, които са били наети за частното събитие, и казват, че момчетата, които охраняват тяхното заведение не са агресивни. От полицията продължават да издирват извършителя и да уточняват точно какво се е случило.

Макар да се разпространява снимка на предполагаемия извършител, вече седмица той все още се издирва от полицията.

"Десетки, близо стотици са охранителите, които охраняват такова голямо мероприятие. Това, което фактически затруднява намирането е именно, че те са наети конкретно за вечерта на Джулай морнинг. Това разбира се създава затруднение, те биват наемни от различни краища на страната", обясни  пред БНТ гл. инспектор Николай Ангелов, началник на РУ-Созопол.

Ако извършителят бъде установен, ще бъде задържан, уверяват от полицията, информира БНТ.

Водещи новини

Още новини