Главният секретар на МВР за снощното убийство: Имаме предположение откъде е било стреляно

Novini.bg
share

Имаме доказателства, които са съотносими към бъдещото производство, установени са ценни свидетели. В днешния ден ще се извърши допълнителен оглед, както на мястото, така и в района. Това заяви пред журналисти главният секретар на МВР Живко Коцев във връзка с вчерашното убийство на Мартин Божанов – Нотариуса в София, предаде репортер на Novini.bg.

Той допълни, че разследващите имат предположение за мястото, откъдето е била произведена стрелбата. По разказ на свидетели са били чути два или три изстрела.

Имаме предположение за мястото, откъдето е произведена стрелбата. Теренът ще се огледа много внимателно днес, за да уточним посоката на оттегляне и съответно на идване към мястото, където е извършено убийството, обясни главният секретар на МВР и уточни, че днес ще се потвърдят съмненията къде точно е бил позициониран стрелецът.

Относно жертвата Коцев посочи, че предстои да бъде проверено криминалното му минало.

Две версии за убийството на Мартин Нотариуса - спор за пари или личен мотив

Цяла нощ са продължили огледите на мястото на инцидента, действията на разследващите продължават и днес. Живко Коцев потвърди, че съпругата на Мартин Божанов и в момента е служител на ГДБОП. Преди време тя е била отстранена, но е обжалвала това решение и е възстановена на служба. В момента е в отпуск по майчинство. 

Една от водещите версии за убийството на Мартин Божанов е имотните измами, за които има данни в прокуратурата.

Водещи новини

Още новини