Диона: Не бързайте да съдите и обвинявате! Не знаете много неща за мен

Инстаграм
share

Не бързайте да заклеймявате, съдите и обвинявате! Не знаете много неща за личния ми живот, за здравословното ми състояние, за мен като цяло. Това написа попфолк певицата Диона в личния си Инстаграм профил

Припомняме, че певицата Диона бе арестувана, след като бе заловена да шофира с положителна проба за кокаин. 

"Съдействала съм на органите на реда, както е редно. Понесла съм отговорност за обвинението, което ми беше отправено. Доколко е основателно ще се разбере от кръвните ми проби", допълва още тя.

Диона: Никога не съм шофирала дрогирана - пих Нурофен и Колдрекс

Колата на Диона бе спряна за проверка във вторник на бул. "България", а след това певицата отведена Шесто РПУ и пусната впоследствие под гаранция срещу 5 000 лв.

Диона твърди, че не е употребявала забранени субстанции, а е взела лекарства против настинка непосредствено преди проверката на униформените. "През деня изпих няколко колдрекса и нурофена, защото беше минус 2 градуса, а аз бях по потник и къси гащи. Има 20 човека екип, които могат да потвърдят трезвото ми състояние“, категорична бе Диона.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда наказание "лишаване от свобода" от една до три години и глоба от 500 до 1500 лева.

Разследването продължава.

Водещи новини

Още новини