Селяни счупиха от бой шофьор след катастрофа, за която нямал вина

share

Роднини и съседи са нападнали шофьор, участвал в пътно произшествие в село Китанчево, заяви пред Дарик кметът на населеното място Фикрет Атаула. Той самият не е видял боя, нито следи от него по шофьора, но съселяните му коментирали инцидента.

Катастрофата е станала на шосето Разград - Силистра, което минава през Китанчево. Деветгодишният Д.Н., оставен без надзор, пресича пътя внезапно и се блъска в десния преден калник на бавно движещ се автомобил „Лада Нива". Детето е с охлузни рани по лицето, откарано е в исперихската болница, без опасност за живота. Днес вече си е у дома.

Афектирани от инцидента обаче роднини и съседи на родителите на детето нападнали 31-годишния водач на колата, участвала в инцидента. Разградчанинът е не пострадал сериозно, дори когато полицията пристигнала на местопроизшествието, отрекъл да е нападан. По-късно обаче си издал медицинско удостоверение и се очаква да подаде жалба заради нападението. Има вероятност и инцидентът да бъде определен като трудова злополука, тъй като колата е била служебна, а водачът - служител в Разплащателната агенция в Разград.

Водещи новини

Още новини