Бургазлия застреля жена си на купон за рождения й ден (снимки)

Булфото
share

Кървава драма се е разиграла снощи в бургаския квартал "Сарафово".

30-годишният Тодор Иванов убил съпругата си с пистолет  "Браунинг" в дома им.  Двамата били във фактическа раздяла и течало бракоразводното им дело. По време на убийството 30-годишната Виолета празнувала рожден ден.  Иванов пред гостите съборил съпругата си на земята и я прострелял три пъти с личния си пистолет.

30-годишният мъж многократно заплашвал Виолета преди убийството.  Качвал се е на покрива на постройката до къщата и оттам влизал през балкона. Веднъж от задната страна на къщата се изкачил по въже, с което жената прибирала дърва. Тодор изпълнил заканите си. Той се промъкнал в двора, където Виолета празнувала с приятели и застрелял жената. Две малки деца - момче и момиче остават без майка след убийството.

Съобщението в полицията е получено около 23.30 ч. вчера. Оръжието на убийството е намерено и иззето. Тодор Иванов е задържан за срок от 24 часа. Установени са свидетели-очевидци на престъплението. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление „Полиция”-Бургас, съобщават от ОДМВР-Бургас.

 

Водещи новини

Още новини