Диона катастрофира тежко, в болница е

Facebook
share

Чалга певицата Диона е в болница след тежка катастрофа с Порше "Кайен" на АМ "Тракия". Инцидентът е станал вчера, на около 20 км от Ямбол, посока София.

Зад волана на немското возило е бил нейният озвучител Симеон Кондев, който е загубил контрол над колата и я е забил в мантинелата. Сблъсъкът е настъпил, докато бургазлията се опитвал да си вземе якето от задната седалка на Поршето.

На Ивановден Денислава Сашoва, както е истинското име на Диона, е имала участие в Ямбол. След партито, тя и Симеон си починали и чак около 16:30 часа на 8 януари т.г. потеглили към столицата.  Мелето е станало в района на 118 км от аутобана и е било доста силно. Изпълнителката от Пайнер е откарана с линейка в най-близката болница. По непотвърдена информация Диона е с мозъчно сътресение, носът ѝ е счупен от удара. 

Диона претърпя инцидент на пътя

"Вярно е, да, Диона е в болница, състоянието ѝ е тежко и е много стресирана от катастрофата", признават нейни приятели. 

Немският автомобил бил потрошен.

Поршето било чисто ново, Диона си го купила от столичен автосалон преди около месец. 

"Моят озвучител караше колата. С нас беше и фотографът Иван, който прави всичките ми снимки, а аз бях заспала на задната седалка. Събудих се от силен удар в главата", разказва Диона пред Блиц.

"Преди два дни изкарах новата си песен "Непокорна" и, вместо да се радвам на успеха ѝ, трябваше да преживея този ужас. Да чукна на дърво, можеше и по-лошо да е. Материалните щети се оправят, но не е приятно. Събирала съм тези пари за мечтаната кола, за да бъде съсипана за един миг. И пак държа да подчертая, че не съм била аз зад волана", сподели певицата часове след преживения ужас.

Водещи новини

Още новини