В СДВР: Диана Димитрова е посочила името на насилника си

Булфото, архив
share

Почти месец след като обяви във Facebook, че е била жертва на побой по време на снимки, актрисата Диана Димитрова даде обяснения в СДВР. За разпита съобщи самата тя.

"Тази сутрин дадох показания в СДВР - Криминална полиция, придружена от моя адвокат г-н Антон Станков. Апелирам да подбирате източниците си на информация, анализите им на база едно интервю и да ги подлагате на съмнение. Високият морал е моята религия и аз съм човек, който държи на думата си.

Днес е голям празник - Игнажден. Внимавайте кой ще ви “полази” и бъдете честити!, написа актрисата.

Диана Димитрова даде показания в полицията

Два часа и половина е продължил разпитът на Диана Димитрова в столичната полиция, която извършва проверка по случая.

“Тя посочи името на човека, както и конкретното място, където е станало, конкретната дата и конкретните свидетели”, обясни пред “24 часа” Антон Станков. Той обаче отказа да назове човека, назован от актрисата, чиято звезда изгря в сериала “Откраднат живот”.

Защитникът добави, че във властта на прокурора е да реши дали на базата на събраните факти и доказателства ще образува досъдебно производство.

Илиана Раева гневна на коментарите за Диана Димитрова

Ден след като на 28 ноември Диана Димитрова обяви, че през 2017 г. е позволила на “този... човек да ме “докосне” по време на снимки и да се измъкне безнаказано”, Софийската районна прокуратура се самосезира. Проверката беше възложена на СДВР. Едва след като се съберат всички факти, ще се реши дали да има има дело и евентуално повдигане на обвинения.

Водещи новини

Още новини