Клошар издъхна на пейка във Варна

share

Варненски клошар беше открит днес сутринта починал на пейка на Шишковата градинка. Името му е Георги, но сред събратята си е по-известен като Брадата, съобщава "Черно море".

Тялото му е откарано в съдебна медицина към МБАЛ „Св. Анна“ за аутопсия, резултатите от която трябва да покажат конкретната причина за смъртта.

От полицията обясниха, че в случая категорично няма данни за престъпление. Човекът е починал от естествена смърт, но при всички подобни случаи задължително се прави аутопсия.

Според медици начинът на живот на хората, останали без покрив и живеещи на улицата и в зимните виелици, и в летните жеги, води до различни тежки заболявания, които не се лекуват, поради една-единствена причина – липсата на пари. Това обаче, за съжаление, води до преждевременен край на тежкия им живот.

Хора, работещи в офисите край Шишковата градинка, споделиха, че Георги рядко преспивал на пейките в градинката. Днес сутринта много минувачи решили първо, че спи, преди да се разбере, че човекът повече никога няма да се събуди.

Водещи новини

Още новини