Верижна катастрофа в Пазарджишко, има ранени

Булфото (архив)
share

Верижна катастрофа затруднява движението по пътя между пазарджишките села Ветрен дол и Братаница, откъдето преминава трафикът от Велинград към Пазарджик и Пловдив.

Няма жертви, но има ранени, съобщи говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов: "По първоначални данни 29-годишен шофьор от село Драгиново с лек автомобил BMW е застигнал и се е блъснал в задната част на товарна композиция с влекач Scania, управляван от 41-годишен мъж от Сърница. Оттам BMW-то е отскочило и се озовало в лентата за насрещно движение, където следва удар в микробус Volkswagen, като в него се блъскат още два леки автомобила".

Няколко катастрофи блокираха движението по АМ „Тракия“, има ранени

"До момента екипи на Спешна помощ са транспортирали в Многопрофилната болница за активно лечение в Пазарджик двама от пътуващите в микробуса Volkswagen. Има създадена временна организация на движението, извършва се оглед на местопроизшествието. Апелът ни е към водачите, които се движат в участъка между село Братаница и село Ветрен дол, да го правят с много по-ниска от допустимата скорост и да знаят, че в случая се извършват процесуални действия", каза още Стоянов, цитиран от БНР.

Водещи новини

Още новини