Ужас! Откриха отрязани човешки ръце край Козлодуй

share

Две човешки ръце са били намерени в река Огоста край козлодуйското село Гложене, съобщава сайтът kozlodyu-bg.info. Стопани, които напоявали земеделските си земи, видели 2 кофи, извадили ги от водата и тогава се натъкнали на зловещата находка. Хората веднага позвънили на телефона за спешни обаждания 112.

По първоначална информация, крайниците били от един човек. Те били от раменете надолу, цели, а според първоначалния оглед са били отрязани от тялото. По тях, особено по едната, били констатирани изгаряния. Според полицията, по всяка вероятност е правен опит да бъдат изгорени останките от човешки труп, а след това са хвърлени в реката.

Веднага били претърсени брегът и доста голяма част от реката, но други човешки части не са били открити. Наблизо обаче били намерени следи от огън. Експерти тепърва ще установяват дали там е горен човешки труп и вероятното време на настъпването на смъртта. Изяснено е, че на териториите на Козлодуй и Оряхово няма обявени за издирване хора.

При определянето на границите на общините било установено, че останките са на територията на Оряхово и случаят ще бъде поет от криминалистите там. Засега няма официално съобщение от полицията.

Водещи новини

Още новини