Старец издъхна в Пирогов след жесток побой от сина си

share

След 10-дневен престой в “Пирогов” 70-годишният бивш профпредседател в “Мини Бобов дол” Милчо Харизанов почина след нанесения му жесток побой от сина му Николай Харизанов в Дупница, съобщава "Струма".

Свадите между баща и син продължавали от няколко години, синът, като се напиел, тормозел семейството си, биел майка си и баща си. Н. Харизанов бил изоставен от жена си, тъй като непрекъснато я тормозел. Многократно бащата подавал жалби срещу сина си в РУП - Дупница за тормоза. Пред полицаите Николай обещавал, че ще се поправи.

Преди 10 дни той преби баща си с лопата в къщата им в кв. “Ценеви”, счупи 13 ребра и спука черепа му и Милчо беше транспортиран след преглед от хирурзи в Дупница в “Пирогов”. Вчера починалият мъж бе погребан.

Полицията в Дупница издирва сина Николай, който, след като разбрал, че баща му е умрял, се скрил. Съседи го издадоха, че се крие в изоставен свинарник в местността Кубасино край Дупница, и се очакваше арестът му.

Срещу Николай Харизанов ще бъде повдигнато обвинение за убийство. Доскоро той работел като миньор в “Мини Бобов дол” с протекция на баща си. Той обаче често напускал и отново се връщал на работа.

Николай Харизанов има двама синове, единият от които е семеен. Никой от тях не смее да му противоречи, когато е пиян.

Още за: Н. Харизанов убийство издирване

Водещи новини

Още новини