БФС излъга, Ники Михайлов е бил в една от катастрофиралите на АМ "Тракия" коли

share

Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов се е возел в един от катастрофиралите днес на АМ "Тракия" в района на "Църна маца" автомобили, потвърди пред БНТ личният пиар на национала Калин Георгиев. По думите му, Михайлов не е бил зад волана и не е пострадал при инцидента.

Такава информация се появи още тази сутрин след инцидента, но от БФС я опровергаха. Футболният съюз потвърди, че националният страж е в София и си почива от сезона в Твенте. "Все още не е ясно чия е собствеността на джипа, който е участвал в катастрофата. Може да е негов или на баща му Борислав Михайлов, но нито един от двамата не е бил в нея", мистериозно отговариха от БФС. Малко по-късно дойде и официалното опровержение от страна на КАТ. Началник група "Тежки ПТП" кап. Иван Златанов каза, че пострадалият при верижната катастрофа приличал на Николай Михайлов на 80%. Все пак младежът бил значително по-здрав и приличал по-скоро на тежкоатлет. Неясен остана критерият как пострадалият си прилича на 80% с националния страж, след като Николай Михайлов има множество татуировки по тялото си.

Неизвестен бодигард пречеше на колата да бъде снимана. По airbag-овете на автомобила обаче ясно личаха капки кръв. Колата е последният участник във верижната катастрофа. Сблъсъкът е станал рано сутринта, към 5.30 часа на автомагистрала "Тракия“, посока вход към София. Най-вероятно поради несъобразена скорост в района на "Църна маца“ първоначално са се ударили 2-3 леки коли, впоследствие и товарен автомобил, и още няколко леки.

Поредната тежка катастрофа на автомагистрала "Тракия" днес доведе до смъртта на един човек. Петима са пострадалите, единият е с опасност за живота.

Водещи новини

Още новини