Арестуваха вуйчото на Митьо Очите - набил репортерка на ТВ7 (видео)

share

Вуйчото на Димитър Желязков-Митьо Очите Иван Петков е бил арестуван рано тази сутрин. В 6 ч. Белезниците са щракнали на ръцете на вуйчото в МВР в РПУ Слънчев бряг. Това е станало след жалба на Николай Бареков след като Петков атакува репортерката Диляна Гайтанджиева.

В брутален запис се вижда и чува как вуйчото блъска репортерката. Диляна Гайтанджиева, която тежи не повече от 45 килограма беше стисната за ръката и грубо изблъскана от Петков. Насилието беше обилно гарнирано с изключително нецензурни изрази. „Кво снимаш бе, майка ти да е*а“, казва Петков, който изскочи от палата си. Диляна Гайтанджиева каза „какъв е проблема аз съм на улицата“. Това обаче още повече ядосва лютия вуйчо който се обръща към репортерката с думите „Какъв е проблема? На майка ти п*ката е проблема, махай се, че ако те шибна... Въшко, не ме гледай, мършо, а се махай, заради такива като теб, ш*ана п*тко сме на такова дередже“.

Накрая вуйчото обяснява поведението си, че в такова време и „на оная си работа няма доверие“. Явно агресията рязко е намаляла, след като запис на ТВ7 показва, че Иван Петков влиза в колата на репортерите и се вози на предната седалка. Там той обяснява, че Митьо Очите се занимава със земеделие и е засадил 12 дка с домати, откъдето вади 8 т. Продукция от холандски сортове.

Самият Иван Петков има условна присъда за участие в мрежа за пране на пари, твърди ТВ7. На въпрос дали племенникът му е планирал убийството на шефа на сектор "Терор" към ГДБОП Валентин Цоновски вуйчото казва "като е такъв да го трепят".

Водещи новини

Още новини