Заловиха дилърки в Шуменско

Булфото (архив)
share

Две жени са задържани за притежание на наркотични вещества в полицейските управления в Шумен и Велики Преслав, съобщиха от полицията в Шумен. 

Около 16:30 часа вчера на ул. “Ген. Столетов“ в Шумен, близо до кръстовище с ул. “Георги Сава Раковски“ за проверка бил спрян водач на Фолксваген „Каравел“ с търговищка регистрация. Автомобилът бил управляван от 45-годишен мъж от Търговище. В него пътувала 26-годишна жена от Шумен. По време на проверката полицейските служители забелязали, че жената е неспокойна и изглежда притеснена. Извършено било претърсване.

Задържаха четирима за разпространение на наркотици

В раницата ѝ са намерени около един грам суха тревна маса, която по нейни данни е марихуана. Иззети са и неопределен брой семена от марихуана, които предстои да бъдат изследвани лабораторно. Задържана е за срок до 24 часа в РУ- Шумен. За извършено престъпление по чл. 354 „А“ ал. 3 т. 1 от НК е образувано досъдебно производство.

На 15 март около 17 часа за проверка край Велики Преслав бил спрян водач на лек автомобил Ауди А3 с шуменска регистрация. Зад волана била 23-годишна жена с постоянен адрес в Смядово. Полицейските служители установили, че държи е себе си ръчно свита цигара- марихуана.

Закопчаха друсан зад волана дилър в Шумен

При последвало претърсване в жилище, обитавано от жената в Шумен са намерени и иззети 5 топчета със зелено-кафява листна маса, увити в станиол, около 4 грама суха тревна маса увита в хартия и виолетово на цвят хапче. По данни на 23-годишната тревната маса била марихуана.

Предстои да бъде изследвана лабораторно. Задържана е за срок до 24 часа в полицейския арест във Велики Преслав. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл. 354 А ал. 3 от НК.

Вижте това видео от нашия архив:

Водещи новини

Още новини