Глоба за мъж, обиждал полицаи отказали да го пропуснат през КПП в Сливен

Булфото (архив)
share

През изминалото денонощие са извършени 716 проверки за спазване на карантина на територията на областта. Това съобщиха отОбластната дирекция на МВР - Сливен.

Няма установени случаи на нарушаване на карантина.

33 акта за неспазване на противоепидемичните мерки са съставени в Сливенско

Полицейски служители са посетили 4 сигнала за струпване на хора и са извършили множество проверки за неспазване на противоепидемичните мерки, при които са съставени общо 30 акта, от които 22 по чл.209а от ЗЗ и 8 акта по ЗАНН.

Глоба с размер на 100 лева е наложена на 26-годишен мъж от село Бозаджии за хулиганство. На 27 април при преминаване през контролно-пропускателния пункт на “Самуиловско шосе“ 26-годишният С.В. не е пуснат да мине и е върнат от полицейските служители, вследствие на което е извършил непристойни действия спрямо полицейския екип, като е отправял обиди думи и ругатни.

С.В. е отведен в РУ-Сливен и задържан за 24 часа. Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство. Районен съд –Сливен му е наложил глоба в размер на 100 лева.

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за изпълнение на мерките от Националния оперативен щаб във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19.

Водещи новини

Още новини