Жената на убития полицай: Поръчители са Младен Самуилов и баща му

share

„Искам нещата да се доведат до край и затова съм тук. Искрено се надявам извършителите и поръчителите да бъдат наказани“, каза пред Нова телевизия Мария Младенова, съпруга на убития при сбиване полицай Цветан Младенов.

Тя разказа, че във фаталната вечер със съпругът й са били на вечеря с негов съученик. След това тя се е прибрала вкъщи, а двамата мъже решили да излязат на дискотека. „От кадрите се вижда, че той си тръгва с ръце в джобовете и в последствие се обръща, може би защото някой го е повикал“, коментира показаните вчера кадри Младенова. „Било е пълно с хора, които не са реагирали и това е абсурда. Това е един човешки живот. У нас не се цени живота, хората ги е страх“, каза тя.

Младенова призовава всички свидетели да не се страхуват и да свидетелстват. Според нея има натиск от страна на поръчителя. „Поръчители са г-н Младен Самуилов и баща му Георги Самуилов, популярен бизнесмен“, смята жената на загиналия полицай. На въпрос почнавал ли е съпругът й Младен Самуилов и баща му тя отговори, че не знае да е познавал тези хора.

Побойникът е казал пред полицията, че е мразил Цветан, защото е имал сблъсък с него по време на футболен мач. „Трябва ли всички полицай да се притесняват когато извършват служебните си задължения“, попита Мария.

На въпрос вярва ли че нещата ще се доведат до край, както каза и вътрешният министър Цветан Цветанов, тя каза че се надява това да се случи и животът на полицаите и гражданите да бъдат защитени.

Водещи новини

Още новини