Дъмпела отмъщавал на Багата, след като бил помлян от бой в "Син Сити"

share

Точно преди една година люлинският гангстер Даниел Стефанов-Дъмпела е бил брутално пребит от двама ММА бойци във ВИП зоната на столичната чалготека Син Сити, твърди "Уикенд", позовавайки се на очевидци.

До екшъна се стигнало заради фатална 20-годишна русокоса красавица на име Деси. Девойката била същата вечер в култовата дискотека заедно с приятеля си - състезател по бойни спортове. В компанията им имало още едно момче, също спортист.

Малко след полунощ Деси споделила на гаджето си, че момче от съседната маса я гледа настойчиво и дори й праща въздушни целувки. Оказало се че това е Дани Дъмпела, който запивал в компания с 10 човека. Въпреки неравностойната численост двамата бойци решили да защитят своето и на момичето реноме. При последвалото еле професионалните биячи буквално помляли правещия се на голям бандит Дани. Намесила се охраната на заведението и двете групи били разтървани и изгонени. Въпреки че Дъмпела бил здраво бушониран и целия в кръв той не е подал жалба в полицията.

Двамата ММА бойци смляли от бой люлинския наркодилър били близки приятели на Благой Иванов - Багата. И до ден днешен те имат забрана да посещават "Син Сити", забраната важала и за Дъмпела и хората му. Дъмпела и Деси всъщност завъртели кратка любовна авантюра. Блондинката живеела в Костинброд, а люлинския левент отскачал до нея. Момичето е било и част от компанията на местен бабаит с прякор Кърлежа, който гравитирал около Йосиф Йосифов - Йоско.

Водещи новини

Още новини