Проговори свидетелка на сбиването пред дискотека, в което е участвал и 15-годишният син на президента (видео)

share

40 души са участвали в сбиване в столична дискотека, твърдят свидетели. Инцидентът е станал в петък вечерта и в него е участвал синът на президента Румен Радев. МВР проверява случая.

Скандалът между две младежки компании избухва заради момиче в централно столично заведение. Оттам отказаха коментар с аргумента, че инцидентът е станал след работното им време.

Споровете между младежите продължават и на улицата. Свидетел на инцидента става Даниела Анева, тя споделя пред БТВ, че младежите са били агресивни. „Вдигаха шум и се биеха. По едно време децата започнаха да чупят даже улука”, допълни жената.

След сигнал на мястото пристига полицейски патрул. Участниците в мелето се оказват непълнолетни, а сред тях е и синът на президента Румен Радев. От МВР не коментираха случая, но напомнят, че непълнолетните нямат право да излизат след 22:00 ч. без придружител. Ако не бъде установен придружител, се предприемат действия по установяване на родител или настойник, който се призовава в съответното Районно управление. По закон в подобни случаи глобата за родителите е от 300 до 500 лв.

От президентството отказват коментар по случая и допълват, че тези въпроси не касаят дейността на институцията.

Водещи новини

Още новини