Задържаха мъж за убийството на приятелката си

Булфото
share

Млад мъж е задържан от служители на полицията в Пещера за убийство на приятелката си. Това съобщиха от Областна дирекция на МВР.

Инцидентът станал в жилище, намиращо се в брациговското село Козарско. 28-годишният С.Д. от същото село гостувал на родителите си. С него била и 27-годишната А.С. от София, с която живеел на съпружески начала от няколко години.

След вечеря двамата се качили на втория етаж на къщата и минути по-късно без всякаква видима причина С.Д. нападнал младата жена. Нанесъл й няколко удара с нож в областта на гърдите и шията. В резултат на това тя починала.

За инцидента на тел. 112 е сигнализирал бащата на С.Д. След пристигане на "Спешна помощ" медиците установили смъртта на жената, а трупът бил транспортиран в "Съдебна медицина" - Пазарджик за аутопсия.

Извършителят, който е криминално проявен, е задържан за срок от 24 часа от органите на реда. Иззети са ножа, с който е прободена жената, множество веществени доказателства и биологични следи. За случая незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в Пазарджик, образувано е дознание.

Водещи новини

Още новини