Простреляха данъчен в София (обновена+снимки+видео)

Булфото
share

43-годишен мъж е бил прострелян в автомобила си в София тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът за престъплението е подаден около 8:40 часа.

Нападението е станало на ул. „Дунав", близо до пресечката с ул. "Московска", в близост има и детска градина. Районът е заграден. На мястото на нападението има полиция, извършва се оглед. Стрелецът се издирва, предаде репортер на Novini.bg.

Пострадалият е настанен в болница. Два куршума са попаднали в рамото и гърдите на мъжа. Според първоначални информации жертвата е служител в Националната агенция за приходите (НАП). Той бил в сив джип БМВ X5 със софийска регистрация.

От НАП потвърдиха, че пострадалият е техен служител. Той е бил началник на отдел Фискален контрол. Името му е Ивайло Стаменов Цветков. Срещу него не е имало заплахи.

Директорът на Столичната полиция старши комисар Ивайло Иванов допълни, че служителят на НАП Ивайло Стаменов Цветков е бил причакан от нападателите си. Срещу мъжа е стреляно почти от упор. Той допълни, че 43-годишният служител на Националната агенция по приходите не е криминално проявен.

Стана ясно още, че мъжът е бивш полицейски служител.

Водещи новини

Още новини