Пребиха фенове на Левски с бухалки и метални тръби, трима са в тежко състояние

Булфото
share

Трима души са пострадали сериозно, след като били нападнати и пребити докато гледали снощния футболен мач в заведение в столицата. Инцидентът е станал по време на мача Левски – Хайдук (Сплит).

Нападението е станало пред заведение в столичния квартал "Младост". Няколко привърженици на футболен клуб Левски са гледали срещата между любимия си отбор и Хайдук (Сплит) по телевизията. В този момент те са били нападнати от мъже, излезли от джип и лека кола. Нападателите са удряли хората с бухалки и метални тръби.

Трима от пострадалите са в по-тежко състояние, те са откарани в болница. След инцидента извършителите са избягали. Полицията в София ги издирва. Не се изключва нападението да е дело на привържениците на друг столичен футболен клуб.

Ето и официалната информация от пресцентъра на столичната полиция: "Снощи, около 22.40 часа, на тел. 112 е получен сигнал за сбиване пред квартално заведение в ж.к. "Младост". На място незабавно са изпратени екипи на полицията и спешна помощ. По първоначална информация пред заведението пристигнали с автомобили около 20 маскирани, които нанесли побой на клиенти, намиращи се пред обекта. Пострадалите са транспортирани от екипи на Бърза помощ в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, те са прегледани и освободени с леки наранявания. На местопроизшествието е извършен оглед, разпитани са свидетели. Криминалистите работят в рамките на образуваното досъдебно производство, изясняват всички факти и обстоятелства около случая, предприети са действия за установяването на извършителите".

Водещи новини

Още новини